Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос относно долните носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам много познати със сервизи. И като трябва да правя нещо ходя там и ползвам всичко. А те имат инструменти. Не е като да нямат. И аз имам, но не мога да имам всичко.

Иначе и с чука става. Пвдигаш носача с втори крик Да увисне колата на него малко и бухаш по хенкела докато отхлаби болта. Същото и с горния носач. С един прът подагаш на носача пускаш колата да увисне малко на пръта и пак бой.

Но със скобичката е райска работа.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Не е нужно да се повдига нищо при побоя върху носачите. Както са си увиснали надолу - БОЙ. Най-добре си е със скоба, но когато наистина са запекли конусите ги напъвам със скобата и е достатъчно леко чукване колкото да извибрират и всичко пада на земята
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
        Не е нужно да се повдига нищо при побоя върху носачите. Както са си увиснали надолу - БОЙ. Най-добре си е със скоба, но когато наистина са запекли конусите ги напъвам със скобата и е достатъчно леко чукване колкото да извибрират и всичко пада на земята
        А бат Венци не е сменил 1 или 2 носача на 156
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          А бат Венци не е сменил 1 или 2 носача на 156
          Какво става да намирам ли човек да смени долен носач за 15мин., приготвил ли си 1000лева
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
          X